Intuitiv coaching/livscoaching

Intuitiv coaching/livscoachingens syfte är att stötta dig att lyfta blicken för att se livet ur nya perspektiv så att du successivt kan minska glappet mellan där du är och där du önskar vara. Intuitiv coaching/livscoachingen ger dig också möjlighet att sortera tankar och känslor så att du kan få insikter som stödjer dig i de önskade förändringarna som du står inför.

I det coachande samtalet står du i fokus och med mitt förhållningssätt och med mina öppna fördjupande frågor får du stöd att hitta svaren till dina utmaningar inom dig samt att du får tillgång till de kreativa lösningar som behövs för att en hållbar förändring ska bli möjlig. Jag stödjer dig att hitta nya mer gynnsamma vägar i livet, såväl i privatlivet som i yrkeslivet.

Målet med coachingen är få till bättre lösningar till dina utmaningar än du själv lyckats med hittills så att du kan få leva det goda liv som du förtjänar.

Intuitiv coaching/livscoaching kan med fördel användas i kombination med mediala inslag så som kanalisering av budskap eller budskap via orakelkort.

Välkommen att höra av dig, förutsättningslöst, för hur ett upplägg skulle kunna se ut för dig!