Resan

resan kopiera

Släpp onödigt bagage och låt din livsresa gå enklare, bli smidigare och mer harmonisk!

Resanmetoden är djupgående och läkande på cellnivå, helt enkelt genialisk. Den fungerar på samma sätt som om du tänker dig sker när du uppgraderar din dator med ett nytt operativsystem för bättre funktioner, prestanda och för att slippa ”buggar” som irriterar. Precis på samma sätt uppgraderas den mänskliga hårddisken vid en Resa så att dina tidigare ”buggar” som gjort att du håller fast och har svårt att släppa eller förändra vissa mönster eller uppfattningar även fast du kanske vet med dig att de inte gynnar dig längre. Eller de/den där som du har svårt att förlåta p.g.a. tidigare händelser eller de invanda icke önskvärda strategierna eller tunga, jobbiga känslorna (ångest, sorg och stress) som du kanske irriterar dig på eller blir ledsen över, detta och mycket annat går att komma tillrätta med hjälp av Resan. Med andra ord det ”går att lära gamla hundar att sitta” och det är aldrig försent. Det handlar om att vilja förändra, ha tålamod och information om hur det kan gå till och sedan göra det förstås.

Resan är konkret en metod som innebär att du blir vägledd i en guidad meditation (introspektion) som lockar fram minnen och/eller händelser från dina egna upplevelser i livet och som påverkat dig på olika sätt. Minnen och upplevda traumatiska händelser bearbetas i processen och när medvetenhet väcks om hur allt har hängt ihop så släpper de gamla ”inre sabotörerna” sitt grepp och en helt ny energi och möjlighet till frihet skapas och en själslig och kroppslig läkning kan starta från cellnivå.

Det är sannerligen en förlösande process som verkligen för oss framåt i vår egen utveckling och mot en känsla av ett friare och behagligare liv.

Det här är ”morgondagens ultimata terapiform” tillgänglig redan idag! Den fungerar för de flesta som är i behov av att ”släppa sitt bagage” både vad gäller känslomässiga eller fysiska utmaningar. Jag är utbildad av Brandon Bays som är upphovskvinnan till metoden. Läs mer om metoden och henne på Brandons hemsida www.thejourney.com. Jag har mer än 10 års erfarenhet av Resan och du är välkommen att kontakta mig så berättar jag mer och kan höra om den är något jag skulle kunna rekommendera för dina önskningar, behov och ev. utmaningar.